Grapat

Toch wel één van de bekendste merken in de wereld van open ended speelgoed; Grapat! Het Grapat speelgoed kan dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Wat is er zo bijzonder aan dit merk?

Wat is Grapat?

Grapat is een Spaans speelgoedmerk dat bekendstaat om zijn duurzame houten speelgoed. En niet zomaar speelgoed. Dit open einde speelgoed laat de creativiteit van jouw kleintje de vrije loop, omdat niet vaststaat wat het doel is van de verschillende items. Je zult versteld staan van de creaties die met Grapat speelgoed gemaakt kunnen worden!

Grapat speelgoed koop je bij Duurzaam Spelen!

In onze webshop vind je een ruim Grapat assortiment, wat jou de mogelijkheid biedt om de leukste combinaties te maken. Combineer de Grapat speelbak bijvoorbeeld met de populaire Grapat loose parts en er is gegarandeerd sprake van speelplezier!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ben je benieuwd welk speelgoed geschikt is voor welke leeftijd? Lees dan onze blogs over speelgoed voor kinderen van 1 jaar en speelgoed voor peuters van 2,5 tot en met 4 jaar!

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2021 - 2022 Duurzaam Spelen | sitemap | rss