Duurzaam verpakken

Verpakken
Duurzaam verpakken is belangrijk voor ons. Wij proberen zo duurzaam mogelijk met verpakkingsmateriaal om te gaan. Dat houdt in dat wij dozen hergebruiken. Hierdoor kan er op de buitenkant van de doos iets staan wat geen directe link heeft met onze webshop. Tevens gebruiken wij papiertape en papieren opvulmateriaal om duurzaam verpakken mogelijk te maken. In sommige gevallen worden producten geseald in plastic of ingepakt in bubbelfolie bij ons geleverd. Dit verwijderen wij dan verder niet. Als wij plastic opvulmateriaal ontvangen bij leveringen, hergebruiken wij dit in plaats van het meteen weg te gooien. Zo kan het dus voorkomen dat je toch eens plastic opvulmateriaal treft bij je bestelling.

Tevens voegen wij geen papieren factuur of pakbon toe, om onnodig printen te voorkomen. Je factuur krijg je ook in de mail.

Cadeaubon
Het papier van onze cadeaubon heeft een mooie, duurzame achtergrond. Dit prachtige papiersoort heeft een gerecyclede uitstraling. Dit mooie papiertje van het merk PaperWise is écht duurzaam, het wordt namelijk gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels die bij de oogst normaal gesproken verloren zouden gaan.

Paperwise papier heeft een mooie gebroken witte kleur en een kleine vezel, wat er voor zorgt dat drukwerk op dit papier een mooie uitstraling krijgt, met de looks van gerecycled papier. Het papier is ongestreken, wat ervoor zorgt dat het goed beschrijfbaar is.

Scroll naar boven
De waardering van www.duurzaam-spelen.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 828 reviews.