Duurzaam 

Verpakken
Wij proberen zo duurzaam mogelijk met verpakkingsmateriaal om te gaan. Dat houdt in dat wij dozen hergebruiken. Hierdoor kan er op de buitenkant van de doos iets staan wat geen directe link heeft met onze webshop. Tevens gebruiken wij papiertape en papieren opvulmateriaal. In sommige gevallen worden producten geseald in plastic of ingepakt in bubbelfolie bij ons geleverd. Dit verwijderen wij dan verder niet.

Tevens voegen wij geen papieren factuur of pakbon toe, om onnodig printen te voorkomen. Je factuur krijg je ook in de mail.

Cadeaupapier
Ons cadeaupapier is afkomstig van House of Products. House of Products is een duurzame leverancier van inpakpapier en decoratie en zo zijn wij verzekerd van een duurzame keuze. Wij pakken enkel de producten in wanneer dit in het opmerkingsveld door jou aangegeven wordt. Inpakken terwijl het niet noodzakelijk is vinden wij overbodig ;).

Cadeaubon
Het papier van onze cadeaubon heeft een mooie, duurzame achtergrond. Dit prachtige papiersoort heeft een gerecyclede uitstraling. Dit mooie papiertje van het merk PaperWise is écht duurzaam, het wordt namelijk gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels die bij de oogst normaal gesproken verloren zouden gaan.

Paperwise papier heeft een mooie gebroken witte kleur en een kleine vezel, wat er voor zorgt dat drukwerk op dit papier een mooie uitstraling krijgt, met de looks van gerecycled papier. Het papier is ongestreken, wat ervoor zorgt dat het goed beschrijfbaar is.

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss