Verzenden
Als je besteling een waarde heeft van €100 of meer dan heb je geen verzendkosten binnen Nederland. Voor bestellingen onder deze waarde of verzending naar het buitenland gelden de volgende tarieven:

Nederland €5,95
Duitsland €7,25
België €7,25 (Vanaf €135 gratis verzenden)

Afhalen
Het is ook mogelijk je bestelling af te halen in Aalten. Indien je voor afhalen kiest, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een moment af te spreken. Het afhaaladres is: De Wieber 27, 7122 WP Aalten.

Retourneren
Indien je je bestelling of een gedeelte hiervan wil retourneren vragen wij je een mail te sturen naar info@duurzaam-spelen.nl onder vermelding van je ordernummer en welke producten je zou willen retourneren. Een retour melden dient binnen 14 dagen na levering van je pakket. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging op de retourmelding. Daarna kan het pakket binnen 7 dagen naar ons verstuurd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Gesealde verpakking die geopend zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Betalen
Tijdens het afronden van je bestelling kan je kiezen voor de volgende betaalmethoden: iDeal, overboeking, Bancontact, creditcard en Klarna.

    

 

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss