Connetix - Pastel Shape Expansion Pack | 48 Stuks

Vorige Artikel 21 van 31 Volgende
€ 90,00 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuksBreid de speel- en leermogelijkheden uit met ons 48-delige Pastel Shape Expansion Pack. Met een reeks exclusieve magnetische tegelvormen, waaronder grote driehoeken, rechthoekige driehoeken, kwartcirkels, vijfhoeken, trapeziums en ruiten, verbetert dit pakket het ontwerp en de speelmogelijkheden met Connetix.

Het Pastel Shape Expansion Pack, vakkundig samengesteld, moedigt diepere wiskundige inzichten aan rond breuken, meting, locatie en transformatie, terwijl het nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel 2D- als 3D-ontwerpen.

Stimuleer de verbeelding als kwartcirkels kronkelende wegen, kasteelkoepels of pizza en taart worden die gelijkelijk kunnen worden gedeeld! Bewonder hoe grote rechthoekige driehoeken veranderen in stevige raketvinnen, autohellingen en tegelijkertijd extra ondersteuning toevoegen. Vergroot het bewustzijn van vormen terwijl je trapeziums en ruiten samenvoegt om een grote zeshoek te creëren, of geniet van het ontwerpen van een reeks bloemen en vlinders. Daag je innerlijke ingenieur uit om vijfhoeken te gebruiken om een oogverblindende koepel te creëren.

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss