E-BOOK

Regenboog Inspiratie Gids

Vorige Artikel 16 van 204 Volgende
€ 9,99 (inclusief btw)

Je hebt hem ongetwijfeld in huis óf al meermaals getwijfeld hem aan te schaffen: de regenboog van GRIMM's. Een prachtig item, maar wat kan je er nou mee?

Over het algemeen genomen hebben kinderen een zeer rijke fantasie die verder reikt dan die van volwassenen: passend bij hun belevingswereld en ontwikkeling. Toch is het fijn om wat inspiratie te hebben als spel uitblijft of er niet naar de regenboog omgekeken wordt.

En precies daarvoor hebben we dit e-book ontworpen: om jou een handje op weg te helpen met héél veel inspiratie waar je meteen mee aan de slag kan. Je vindt talloze voorbeelden met enkel de regenboog, maar óók met waardevolle toebehoren voor extra speelplezier.

Deze gids is verdeeld in drie verschillende levels: beginner, gevorderd en expert. 

Alle voorbeelden uit deze gids vind je terug achterin deze gids in klein formaat zodat je ze thuis kan printen en er speelkaarten van kan maken. Even in vieren knippen, lamineren, in een bakje of een ringetje erdoor en klaar!

Onderdelen in deze gids:

- Ballruns
- Balanceren
- Stapelen
- Figuren
- Overig
- Speelkaarten

En natuurlijk zijn er ontelbaar veel voorbeelden online te vinden en zal je sommige figuren vast al eens voorbij hebben zien komen, maar nu heb je alles op 1 plek, in goede professionele kwaliteit gemaakt door een fotograaf in de studio. Hoe fijn is dat?!

Daarom vragen we ook geen schrikbarend bedrag voor deze gids, maar meer een symbolisch bedrag voor de tijd die erin heeft gezeten om alles mooi te bundelen voor jullie. It's up to you! :)

Wanneer je de gids aanschaft ontvang je binnen 24 uur een WeTransfer link van ons. Je hebt dan 7 dagen de tijd om te gids te downloaden. 

Deze gids is voor eigen gebruik en mag niet gedupliceerd, gedeeld, doorgestuurd of verkocht worden. Steun jij de kleine ondernemer? Dank je wel!

 

 

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss