Connetix - Rainbow Square Pack | 40 Stuks

Vorige Artikel 26 van 91 Volgende
€ 63,00 (inclusief btw)

Niet geldig i.c.m andere acties/kortingscodes

Vergroot uw Connetix-plezier en breid de mogelijkheden voor creatief, educatief spel uit met ons 40-delige uitbreidingspakket.

Dit pakket bevat standaard vierkanten in verschillende kleuren en onze grote vierkanten in groen en oranje. Het is het perfecte uitbreidingspakket om GROTERE Connetix-creaties te maken.

Ons uitbreidingspakket werkt als een op zichzelf staande startset (ideaal om vertrouwen en vertrouwdheid met het spelen met magnetische tegels op te doen), of als aanvulling op onze andere pakketten en om hogere torens en muren, grotere raketten, grotere huizen en parkeerterreinen, langere wegen, uitgestrekte bal runs, patronen... en wat je nog meer wilt creëren.

Connetix is kwaliteitsspeelgoed met een open einde en groeit MET uw kind mee naarmate het leert en het spel complexer wordt. Vul je 40-delige uitbreidingspakket aan met ons 62-delige startpakket en 100-delige creatieve pakket om elke vorm in elke kleur te verzamelen - of breng je speelplezier met magnetische tegels naar een hoger niveau met ons unieke 92-delige Ball Run-uitbreidingspakket!

Aanbevolen leeftijd: 3+ (bevat magneten en kleine onderdelen)

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss