Cadeaubon

Artikel 1 van 2 Volgende
GRATIS

Last van keuzestress tussen alle mooie producten? Dan is een cadeaubon een mooie optie! Deze wordt uiteraard in stijl verpakt.

Dit prachtige papiersoort heeft een gerecyclede uitstraling. Dit mooie papiertje van het merk PaperWise is écht duurzaam, het wordt namelijk gemaakt van landbouwafval zoals bladeren en stengels die bij de oogst normaal gesproken verloren zouden gaan.

Paperwise papier heeft een mooie gebroken witte kleur en een kleine vezel, wat er voor zorgt dat drukwerk op dit papier een mooie uitstraling krijgt, met de looks van gerecycled papier. Het papier is ongestreken, wat er voor zorgt dat het goed beschrijfbaar is.

Wil je dat de cadeaubon rechtstreeks naar de desbetreffende persoon gaat? Geef dit dan bij het afronden van de bestelling aan in het opmerkingsveld.

Zit het bedrag naar wens er niet tussen? Voeg dan gerust meerdere waarden toe aan je winkelwagentje en vermeld dan graag even bij het afronden van je bestelling of het als één of meerdere bonnen verstuurd mag worden.

© 2021 - 2022 Duurzaam Spelen | sitemap | rss