Sarah's Silks

Het Amerikaanse speelgoedmerk Sarah's Silks produceert prachtig speelzijde, voornamelijk gemaakt van echte Chinese zijde. De speelgoeditems van Sarah's Silks dagen je kleintje uit zijn/haar fantasie te gebruiken.

Wat vind je in het assortiment van Sarah's Silks?

Sarah's Silks biedt mooi speelzijde aan dat gebruikt kan worden als playmap. Ook vind je prachtige zwaailinten van speelzijde in het aanbod van Sarah's Silks.

Waarom kiezen voor Sarah's Silks?

In eerste instantie lijkt het misschien alsof je weinig kunt met een speelkaart gemaakt van speelzijde. Echter is het tegendeel waar. Zo kun je er een hut mee bouwen, maak je er een dansje mee of bind je het speelzijde aan een hoelahoop. Je kleintje wordt uitgedaagd om tot een uitdagend rollenspel te komen!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ben je benieuwd welk speelgoed geschikt is voor welke leeftijd? Lees dan onze blogs over speelgoed voor kinderen van 1 jaar en speelgoed voor peuters van 2,5 tot en met 4 jaar!

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss