Maileg

Wat is Maileg?

Maileg is een Deens speelgoedmerk dat in 1999 is opgericht. Het merk kenmerkt zich door het authentieke assortiment, waar je onder andere veel knuffels aantreft. Kinderen inspireren in spel is een belangrijke kernwaarde van Maileg. 

Maileg gelooft dat het beschermen van de natuur een belangrijke taak is en neemt dit erg serieus. Ze voldoen aan de milieuwetgeving en werken intensief aan het verbeteren van de productie door alleen gebruik te maken van de beste en meest milieuvriendelijke productiefaciliteiten.

Wat vind je in het assortiment van Maileg?

Populaire artikelen zijn de Maileg muis en het Maileg poppenhuis. Ook het Maileg konijn en de Maileg meubels, zoals de eettafel en stoelen, zijn erg in trek. Het leuke van dit merk is dat alles goed bij elkaar past en dat de formaten van de producten perfect op elkaar afgestemd zijn!

Maileg kerstartikelen

Naast het reguliere speelgoed dat het hele jaar door leuk is, vind je in het assortiment van Maileg ook speciale producten rondom het thema kerst. Wij verkopen het Maileg Cosy Christmas inpakpapier: een mooi roze papiertje voorzien van typische kersticoontjes!

Maileg online bestellen?

Je shopt de diverse artikelen gemakkelijk via onze webshop! Zit er een cadeautje bij? Pak het dan feestelijk in met het bijpassende Maileg inpakpapier. Zo is Maileg kopen altijd een feestje!

Maatvoering

Als je net start met Maileg kunnen de verschillende maten die er gehanteerd worden nogal overweldigend zijn. Klik hier voor een duidelijk overzicht. Twijfel je ergens over? Neem gerust contact op.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2021 - 2022 Duurzaam Spelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel