Relevant Play, voorheen bekend als Waba Fun, is opgericht in 2003. Relevant Play is gepassioneerd over het maken van speelgoed dat de fantasie van kinderen eindeloos stimuleert.  Relevant Play gelooft dat creativiteit, nieuwsgierigheid en inspiratie van nature bij kinderen wordt aangemoedigd als ze het juiste speelgoed krijgen aangereikt.

Met deze visie hebben ze talloze, bekroonde items op de markt gebracht om het creatieve genie te voeden dat van nature in alle kinderen zit. De verschillende lijnen in het assortiment bestaan uit MadMattr, Kinetic Sand, Shape It! en Toki Dough. Hiernaast hebben zij veel accessoires om het spelen nog leuker te maken.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ben je benieuwd welk speelgoed geschikt is voor welke leeftijd? Lees dan onze blogs over speelgoed voor kinderen van 1 jaar en speelgoed voor peuters van 2,5 tot en met 4 jaar!

Sorteer op
Sorteer op
© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss