Connetix - Rainbow Creative Pack | 102 Stuks

Vorige Artikel 2 van 31 Volgende
€ 110,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

 

Breng je fantasie tot leven en bied eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren door te SPELEN met ons 102-delige Rainbow Creative Pack. Met een verscheidenheid aan vormen, waaronder kleine en grote vierkanten, gelijkzijdige, rechte en gelijkbenige driehoeken, plus hekken, ramen en deurkozijnen in elke regenboogkleur, is dit pakket perfect voor familiespel en het bouwen van GROTERE Connetix-creaties!

Of ze nu zelfstandig spelen of met vrienden en familie, het Creative Pack moedigt open leren aan, samen met de ontwikkeling van fijne en grove motoriek, terwijl kinderen kastelen, raketten, hoge muren, muntdruppels, bruggen en torens maken. Kinderen verkennen STEAM-concepten zoals wiskunde, techniek, kleur, vorm en oorzaak en gevolg, terwijl ze teamwerk, doorzettingsvermogen en veerkracht ontwikkelen terwijl ze hun grote ideeën tot leven brengen!

Als hoogwaardig speelgoed met een open einde groeit Connetix mee met uw kind naarmate het leert en het spel complexer wordt. Breid je collectie uit en ontdek ons kleurenassortiment met het 64-delige Pastel Starter Pack of til je speelplezier met magnetische tegels naar een hoger niveau met ons unieke 92-delige Rainbow Ball Run Pack!

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss