Connetix - Rainbow Shape Expansion Pack | 36 Stuks

Vorige Artikel 77 van 204 Volgende
€ 69,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks


Ontdek een nieuwe wereld van vormen, design en STEAM-leren met het 36-delige Rainbow Shape-uitbreidingspakket. Met onze levendige regenboogkleuren introduceert dit pakket grote gelijkzijdige driehoeken, rechthoekige driehoeken, kwartcirkels, vijfhoeken, trapeziums en ruiten in je Connetix-spel!

Zorgvuldig samengesteld om kinderen te betrekken bij creatief spel en STEAM-leren te ondersteunen, is het Rainbow Shape-uitbreidingspakket perfect voor het uitbreiden van wiskundige inzichten, het ontwikkelen van technische vaardigheden en het stimuleren van verbeeldingskracht.

Ontketen een hele nieuwe wereld van spannende speelmogelijkheden terwijl kinderen rechthoekige driehoeken gebruiken om snelle hellingen, raketvinnen, brugsteunen en hoge bouwwerken te maken. Verken breuken, maak bochten in wegen en ontdek fantasiespel met onze kwartcirkels terwijl je je eigen pizza's, cakes en taarten maakt. Vergroot het bewustzijn van hoe vormen tesselate vormen terwijl je grote zeshoeken maakt van trapeziums of ruiten, en laat je inspireren om bloemen en vlinders te ontwerpen. Probeer een fascinerende koepel te ontwerpen en te bouwen, ideaal om lichtbrekingen te ervaren. De enige limiet is je fantasie!

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss