NIEUW

Magna-Tiles - XTRAS Roads | 12 Stuks

Vorige Artikel 81 van 204 Volgende
€ 35,00 (inclusief btw)
Voorraad 14 stuks

MAGNA-TILES XTRAS: Wegen 12-delige magnetische constructieset

Sommige ideeën klikken gewoon. Meer wegen staat gelijk aan meer avonturen, meer fantasie en meer plezier! Kinderen kunnen hun MAGNA-TILES-werelden met elkaar verbinden met deze favoriete, multifunctionele stukken. Inclusief vierkante en gebogen stukken voor een verscheidenheid aan bouwopties en raceplezier!

Wat zit er in: 12 magnetische stukken, waaronder 8 bochten (45 graden) en 4 rechte delen.

Ontwikkelingsgericht: moedigt kinderen aan om te leren door te spelen, oorzaak en gevolg en andere logische principes te onderzoeken, terwijl het de ontwikkeling van oog-handcoördinatie en fijne motoriek bevordert.

Geweldig om cadeau te doen: perfect voor kinderen van 3 jaar en ouder die ergens naartoe gaan!
Meer te ontdekken: bekijk andere sets in de nieuwe MAGNA-TILES® In Motion-collectie, waaronder de Downhill Duo 40-delige en Dashers 6-delige sets.

Altijd compatibel: alle stukken zijn compatibel met en complementair aan alle andere MAGNA-TILES sets.
Veiligheid gegarandeerd: alle MAGNA-TILES-stukken zijn gebouwd om ontelbare uren speeltijd te weerstaan. Ons kenmerkende rooster voorkomt scheuren, terwijl bevestigingsklinknagels de magneten veilig houden.
Superieure kwaliteit: MAGNA-TILES-stukken zijn gemaakt van food-grade, niet-toxisch MABS-plastic dat vrij is van BPA's, ftalaten en latex. Onze magneten zijn geselecteerd met het oog op kinderen, zodat ze tegels gemakkelijk uit elkaar kunnen trekken voor veilig en frustratievrij bouwen.

Gemaakt met een doel: MAGNA-TILES-sets zijn geliefd bij bouwers van 3-99 jaar en zijn ontworpen voor kinderen om van te genieten, zonder instructies of hulp van volwassenen. We zijn voorstanders van Betekenisvol spel, dat wil zeggen: leuk, boeiend, ervaringsgericht, kindgestuurd en ontwikkelingsgericht.
Inhoud:

* 8 bochten (45 graden)

* 4 rechte delen

Alleen wegen, Dashers worden apart verkocht.

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss