UITVERKOCHT

GRIMM'S - Zeilboot met trekkoord en Vriendjes

Vorige Artikel 25 van 32 Volgende
€ 37,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De vier matrozen verheugen zich op de vele avonturen, zowel op het water als op het land, die ze samen met uw kind zullen beleven, want er valt veel te ontdekken: Onze Landjachten begeleiden uw kind niet alleen bij de eerste stappen in uw huis, maar zijn ook geschikt voor alle terreinen, inclusief uitstapjes op het platteland. Daarnaast drijft de Land Yacht en is daarom geschikt voor in de badkuip. Door hun verschillende kleuren en verschillende houtsoorten weerspiegelen de Rainbow Friends onze prachtige diverse wereld en vieren ze ieders uniekheid. Elk van onze kleine handbeschilderde houten figuren heeft een andere look en individuele houtnerf. Deze vrolijke houten figuren, gemaakt van verschillende houtsoorten van inheemse bomen in Midden-Europa, zijn genderneutraal. Zonder specifieke gezichtsuitdrukking kunnen ze verdrietig of blij zijn. Met hun eenvoudige uiterlijk prikkelen ze de fantasie van het kind in plaats van deze te beperken door te veel details aan te bieden. Zet het zeil vast door er voorzichtig met een kleine hamer op te tikken. Na verloop van tijd zal dit uitzetten en kan het zeil er weer af.

Tip: Plaats tijdens het drogen niet op een verwarming of in direct zonlicht, dit kan scheuren in het hout veroorzaken. Laat het drogen bij kamertemperatuur.

4 houten figuren in een houten boot, 5 stuks Hout: Drie verschillende houtsoorten uit duurzame bosbouw, afhankelijk van beschikbaarheid (esdoornhout, beukenhout, kersenhout of elzenhout), niet-giftige kleurbeits op waterbasis/, boot uit kalk hout, niet-giftige kleurbeits op waterbasis Afmetingen: Bootlengte 18cm / hoogte 22cm, figuurhoogte 6,5cm / diameter 3cm

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss