PRE-ORDER

PRE-ORDER Connetix - Rainbow Creative Pack | 100 Stuks

Vorige Artikel 21 van 124 Volgende
€ 110,00 € 82,50 (inclusief btw)

Niet geldig i.c.m andere acties/kortingscodes

Let op! Dit betreft een pre-order. De levertijd is ongeveer 1 week. Indien je andere items mee bestelt, zullen deze in één keer tegelijk verzonden worden.

Urenlange grenzeloze creativiteit, plezier en ongestructureerd spel, ons 100-delige Creative Pack zal de verbeelding tot leven brengen.

Ons Creative Pack biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren via spel en bevat een verscheidenheid aan vormen in verschillende kleuren, waaronder hekken en deurkozijnen. Het is een geweldige startersoptie om met het hele gezin te spelen en GROTERE Connetix-creaties te bouwen!

Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, het Creative Pack moedigt STEAM-leren, fijne en grove motoriek aan terwijl kinderen grotere kastelen en raketten, hoge muren, balrennen en muntdruppels, bruggen en torens maken, patronen en vormen verkennen, kleursorteervakken maken, en nog veel meer.

Ons Creative Pack zal ook de ontwikkeling van doorzettingsvermogen en veerkracht ondersteunen wanneer kinderen grotere bouwwerken ontwerpen en de grenzen van hun verbeeldingskracht op de proef stellen.

Aanbevolen leeftijd: 3+ (bevat magneten en kleine onderdelen)

© 2021 - 2023 Duurzaam Spelen | sitemap | rss