Blog | De leukste schoencadeautjes voor elk budget!

Vorige Artikel 3 van 3

De leukste schoencadeautjes voor elk budget!


Dat alles duurder wordt, hoeven we jou niet te vertellen. Met de feestdagen in zicht is het wel zo fijn als je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor cadeaus. Aangezien de Sint al bijna in ons land arriveert, wordt het tijd om op zoek te gaan naar geschikte schoencadeautjes!

Cadeaus hoeven zeker niet altijd duur te zijn; je hebt al een origineel cadeau te pakken voor minder dan 10 euro! Heb je wel meer te besteden? Ook dan hebben we aan je gedacht! Lees snel verder en begin met het afvinken van de verlanglijstjes!

 

Schoencadeaus 5 tot 10 euro

Wil je graag besparen op de Sint cadeaus? Snappen we! Leuke cadeautjes hoeven echt niet altijd duur te zijn! We geven je tips voor cadeaus die tussen de 5 en 10 euro kosten.

Creatieve cadeautjes

Houdt jouw kind ervan om de mooiste creaties te tekenen? Dan is het zeker een aanrader om hem/haar te verrassen met de vrolijke krijtjes van het merk Crayon Rocks. Ze zijn gemaakt van natuurlijk sojawas en liggen vanwege de bijzondere vorm perfect in de kinderhand, waardoor de natuurlijke pengreep gestimuleerd wordt. Ga je liever voor potloden? De Lyra vierkleuren potloden zijn prachtig én zeer betaalbaar!

 

Creatief bezig zijn kan ook goed met klei! Heb je al kennisgemaakt met de vrolijke kleuren klei van het merk Weible? Erg zachte klei gemaakt van natuurlijke materialen. Ook de speelklei van Invitation to Imagine is een aanrader!

 

Lyra vierkleuren potloden 1 stuk

Weible fantasieklei 6 kleuren

Invitation to Imagine speelklei

Crayon Rocks 8 stuks

€1,95*

€4,25*

€5,99*

€7,95*

* prijspeil november 2022
 

Accessoires voor in de speelbak

Andere items die erg geschikt zijn als betaalbaar schoencadeau zijn de producten die je in de speelbak kunt gebruiken. De Grennn speelrijst bijvoorbeeld, maar ook de uitstekers van Grennn en de houten zandvormen stempels van ons eigen merk zal je kleintje graag in zijn/haar schoen vinden!
 

Grennn speelrijst 250 gram

Duurzaam Spelen houten zandvormen stempels

Grennn Sinterklaas uitstekers

€2,99*

€6,95*

€7,49*

* prijspeil november 2022
 

Houten speelgoed

Wat het altijd goed doet, is speelgoed van hout. Hoewel je zou denken dat je geen houten speelgoed voor minder dan €10 euro kunt bemachtigen, is niets minder waar. Kijk bijvoorbeeld eens naar de houten dieren van Bumbu Toys en Holztiger; een aantal daarvan schaf je al aan voor minder dan een tientje! Ander houten speelgoed dat je voor onder de €10 euro in huis haalt, zijn de drie houten Nins van Grapat; erg leuk open ended speelgoed waarmee je kind oneindig veel rollenspellen kan spelen!

 

Bumbu Toys Egel

Grapat Houten Nins

Holztiger Schaap

€7,95*

€8,20*

€9,95*

* prijspeil november 2022


Boeken

Boeken kun je nooit genoeg hebben! Kinderen vinden het fantastisch om voorgelezen te worden en bovendien is het nog leerzaam ook. In onze webshop vind je een aantal mooie, betaalbare exemplaren!

 

Kalm aan… in je buurt

Kalm aan… in het park

€9,99*

€9,99*

* prijspeil november 2022

 


Schoencadeaus 10 tot 15 euro

Zie je hierboven geen geschikt cadeau staan of heb je gewoonweg wat meer te besteden? Kijk dan eens naar de schoencadeautjes in de prijscategorie van 10 tot 15 euro.

 

Glitter & Glamour

De glitterstenen van GRIMM’s zijn een ware hit op het moment. Erg begrijpelijk, want ze lenen zich perfect als accessoire voor in de speelbak. Of wat dacht je van het versieren van een zelfgemaakte taart of toren? Mogelijkheden genoeg!

 

Open ended play

Als je ons inmiddels een beetje kent, dan weet je dat wij fan zijn van open ended speelgoed; speelgoed dat geen vastgesteld doel heeft. Combineer de houten ringen en mandala paddenstoelen van het merk Grapat en ga aan de slag!

 

GRIMM’s grote glitterstenen 28 stuks

Grapat mandala paddenstoelen 36 stuks

Grapat houten gekleurde ringen 18 stuks

€12,95*

€14,00*

€15,00*

* prijspeil november 2022
 

Schoencadeaus 15 tot 20 euro

Wil je nog wat meer uitgeven om de schoentjes te vullen, dan is er wellicht wat leuks te vinden in de prijsklasse van 15 tot 20 euro. Lees je mee?

 

Speelzijde

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau, dan is speelzijde zeker een goede keuze! Gebruik het als rokje, als hoofddoek of pak er cadeautjes mee in! Doordat je er zoveel kanten mee op kunt, is het een goede investering.

 

Auto’s

Als je dacht dat auto’s alleen leuk zijn voor jongens, dan heb je het mis! Zowel meisjes als jongens, jong en oud beleven plezier aan het spelen met auto’s. Een leukerd is bijvoorbeeld de grote cabrio van GRIMM’s die ook twee passagiers heeft!
 

Tip: pak de auto apart in van de vriendjes. Zo heeft je kindje twee cadeautjes om uit te pakken die samen één geheel vormen!

 

Houten open einde speelgoed

Ook in deze prijsklasse komen we erop terug; met open ended speelgoed zit je altijd goed! Sorteer de munten van Grapat en/of GRIMM’s op kleur of maak een ballrun voor de houten ballen. Speelplezier gegarandeerd!

 

Grapat 18 munten
6 kleuren

GRIMM’s houten ballen groot 6 stuks

GRIMM’s munten 24 stuks

GRIMM’s cabrio groot oranje met 2 vriendjes

Sarah’s Silks speelzijde Round the Year

€15,55*

€15,95*

€17,95*

€19,95*

€19,95*

* prijspeil november 2022

 

© 2021 - 2022 Duurzaam Spelen | sitemap | rss